Beneath The Ink

United States, 2018, 13 min, Colour

Me sa duket sistemet e besimit të një shoqërie po ndryshojnë, ose edhe po rikthehen në kohë, një artist i Ohajos po e sfidon komunitetin e tij duke thënë, “mi sillni gabimet tuaja”. I frymëzuar nga ngjarjet e kohëve të fundit, Billy Joe White dhe Studioja e tij Red Rose Tatoo po promovojnë një koncept të thjeshtë...FSHINI URREJTJEN. Beneath the Ink është një shikim në kohë në urrejtje dhe racizëm në kodrinat perëndimore të rajonit Appalachi që shpalos tregime të çiltra të ndryshimit dhe shpengimit.

CREDITS

Director:

Cy Dodson

Producers:

Torin ScottMelody Gilbert

Cinematography:

Cy Dodson

Editing:

Cy Dodson

Sound:

Tom Hambleton

DIRECTOR'S BIO

CY DODSON has been in the storytelling business for over two decades and Beneath the Ink is his third film in five years. He currently resides in Minnesota as Owner/Operator of his production company Triumph Pictures, LLC where he specializes in documentary-style marketing and branding content.

FESTIVALS & AWARDS

United States, 2018, Palm Springs ShortFest, Audience Award

Palm Springs ShortFest, United States 2018 - Audience Award

United States, 2018, Minneapolis St. Paul IFF , Best Documentary Short - Special Mention

Minneapolis St. Paul IFF , United States 2018 - Best Documentary Short - Special Mention

United States, 2018, BendFilm Festival , Best Documentary Short

BendFilm Festival , United States 2018 - Best Documentary Short

United States, 2019, Fargo FF, Best Documentary Short

Fargo FF, United States 2019 - Best Documentary Short

United States, 2018, Dances With Films, Audience Award

Dances With Films, United States 2018 - Audience Award

CONTACT

Triumph Pictures
3721 38th Ave S,
Minneapolis, MN 55406, USA
612-387-5701
cydodson@gmail.com