My World in Yours

Min värld i din

Sweden, 2019, 28 min, Colour

Sham po shoqërohet me një grup vajzash hip të Malmos, por ajo ka një sekret që e fsheh nga shoqja e saj Stella. Ajo nuk ka leje qëndrimi dhe ka një shoqe tjetër që është akoma në Palestinë.

CREDITS

Director:

Jenifer Malmqvist

Producer:

Emma Åkesdotter Ronge

Cinematography:

Ita Zbroniec Zajt

Editing:

Olivia Nergaard Holm

Sound:

Patrik Strömdahl

DIRECTOR'S BIO

Jenifer Malmqvist is a graduate from the director’s program of the Polish National Film School in Lodz. Her short film, On Suffocation, was awarded the “Guldbagge” for Best Short at the Swedish Academy Awards in 2014. The film premiered at the Sundance Film Festival in 2013, where her previous shorts Birthday and Peace Talk also had their premieres. Her films have been called realistic with elements of surrealism and absurdism.

FESTIVALS & AWARDS

Sweden, 2019, Göteborg FF ,

Göteborg FF , Sweden 2019 -

CONTACT

Anagram
Stortorget 6
SE-222 23 Lund
Sweden
Emma Åkesdotter Ronge
+ 46 (0)70 515 51 91
emma@anagram.se
www.anagram.se