Timebox

Romania, 2018, 73 min, Colour and B&W

Në një apartament të çuditshëm por të rehatshëm, një vajzë po filmon të atin e saj, i cili është vetë regjisor dokumentarësh. Duke filluar si një letër dashurie për të atin e saj dhe arkivin e tij të pasur personal të incizimeve filmike, filmi do të kthehet në një dramë të papritur, kur një zyrtar publik troket në derën e tyre.

CREDITS

Director:

Nora Agapi

Producer:

Monica Lazurean-Gorgan

Cinematography:

Nora Agapi

Editing:

Rita Bakacs

DIRECTOR'S BIO

Nora graduated the National Film University in Bucharest in 1998 and holds a Master of Digital Arts from Athens Fine Arts University, Greece in 2010. She has experience as coach assistant in photography class at the National Film University in Bucharest and as a film tutor in summer film camps and documentary film festivals. She was working as director of photography for several feature documentary films. Many of these films were selected at well-known film festivals (Berlin, Rotterdam, TIFF, Astra IDFF and many others). A member of the Romanian Cinematographer Association, collaborating with Corbis Agency in Paris, her work as photographer was published in many magazines of Romania and abroad.

FESTIVALS & AWARDS

Czech Republic, 2018, Jihlava IDFF , Best Central and East European Documentary Film

Jihlava IDFF , Czech Republic 2018 - Best Central and East European Documentary Film

Romania, 2019, Transilvania IFF , Special Mention of the Jury

Transilvania IFF , Romania 2019 - Special Mention of the Jury

Moldova, 2019, Cronograf IDFF , Best Director/ Best Photography

Cronograf IDFF , Moldova 2019 - Best Director/ Best Photography

Austria, 2019, Crossing Europe FF,

Crossing Europe FF, Austria 2019 -

Belgium, 2019, Millennium FF,

Millennium FF, Belgium 2019 -

CONTACT

MANIFEST FILM
Monica Lazurean-Gorgan
Bucharest, Romania
+40 749 100958
monica.manifestfilm@gmail.com