Sheep Hero

Schapenheld

Netherlands, 2018, 81 min, Colour

Bariu Stijn ka një botëkuptim romantik, por idealizmi i tij përplaset me realitetin e ashpër i të qenit ndërmarrës modern. Në këtë dokumentar filmik dhe pikant ne i afrohemi Stijnit dhe familjes së tij në kërkimin e tyre për ta mbajtur gjallë traditën e kopesë së deleve. A do të shpaguhet lufta e tij apo do të detyrohet të shkojë me kopenë?

CREDITS

Director:

Ton van Zantvoort

Producer:

Ton van Zantvoort

Cinematography:

Ton van Zantvoort

Editing:

Ton van Zantvoort

Sound:

Jeroen Goeijers

DIRECTOR'S BIO

Ton van Zantvoort (Heesch, 1979) is an acclaimed director, cinematographer and editor, whose films have screened at numerous prestigious A- film festivals. His work has been broadcast all over the world (VPRO, ARTE/ZDF, Al Jazeera) and he has won a dozen awards for best director, best cinematographer and best editor.

FESTIVALS & AWARDS

Netherlands, 2018, IDFA,

IDFA, Netherlands 2018 -

Switzerland, 2019, Visions du Réel,

Visions du Réel, Switzerland 2019 -

Poland, 2019, Millennium Docs Against Gravity , Winner Green Warsaw Award

Millennium Docs Against Gravity , Poland 2019 - Winner Green Warsaw Award

Germany, 2019, DOK.fest München,

DOK.fest München, Germany 2019 -

Czech Republic, 2019, One World Prague,

One World Prague, Czech Republic 2019 -

Belgium, 2019, Docville Leuven,

Docville Leuven, Belgium 2019 -

CONTACT

NEWTON film
Kwakkelhutstraat 76
4814 KR Breda
Ton van Zantvoort
+31 6410 390 81