On the Inside of a Military Dictatorship

DenmarkFrance, 2019, 94 min, Colour

U festua si mrekulli kur ushtria në Myanmar më në fund ia kaloi pushtetin Aung San Suu Kyi pas fitores së saj me një dallim të madh votash në zgjedhjet e vitit 2015. Sidoqoftë, tregimi prapa skene ka parë pak dritë dielli dhe farat për katastrofën e kohëve të fundit në Rakhine, që ka shkaktuar 600,000 refugjatë dhe ka lënë shumë të vdekur, janë mbjellë shumë përpara.

CREDITS

Director:

Karen Stokkendal Poulsen

Producer:

Vibeke Vogel

Cinematography:

Sturla Brandth Grøvlen

Editing:

Giles Gardner

Sound:

Peter Albrechtsen

DIRECTOR'S BIO

Karen Stokkendal Poulsen works with political processes asa key interest and has experience with international relations through a master in political science as well as tasks for the Danish Ministry of Foreign Affairs. She holds an MA from Goldsmiths College, London University, MA Screen Documentary. Her first film was a portrait of Danish leftwing top politician Villy Søvndal who experienced an almost explosive popularity a few years ago in the Danish opposition, and who is now Denmarks Minister of Foreign Affairs. THE AGREEMENT is Karen´s first film for an international audience.

FESTIVALS & AWARDS

Denmark, 2019, CPH:DOX,

CPH:DOX, Denmark 2019 -

Canada, 2019, Hot Docs,

Hot Docs, Canada 2019 -

CONTACT

Bullitt Film
Vibeke Vogel
vibeke@bullittfilm.dk
+45 26125001
http://bullittfilm.dk/