On The Road

Rrugës

Albania, 2019, 15 min, Colour

Adi, një burrë 35 vjeçar kthehet në shtëpi nga puna. Rrugës për në shtëpi e vëren një aksident dhe ndalon për të ndihmuar. Bateria e telefonit i ka mbaruar kështu që nuk mund të thërras askënd për ndihmë. Ai detyrohet ta marrë çiftin e përfshirë në aksident në veturën e tij për t’i dërguar në spital. Adi e njeh burrin që ka bërë aksident si politikan z. Mere. Rrugës për në spital z. Mere e kupton që vajza e re ka vdekur kështu që ai ia mbath, duke e lënë Adin me vajzën e vdekur në veturë.

CREDITS

Director:

Irdit Kaso

Producer:

Irdit Kaso

Cinematography:

Alvis MineEnnio Hajro

Editing:

Mentor Selmani

Sound:

Endri Pine

DIRECTOR'S BIO

Born in 1994 in Tepelene, Albania, Irdit Kaso has been a student of the Academy of Film and Multimedia Marubi of Tirana for three years during which he has written nine scripts for student’s short films. His first short film as a director was The Boy with the Violin in 2013 and his second one is Capsule, which advanced to the semifinals in the Foreign Narrative category of the 43-rd annual Student Academy Awards, winner of "Best Short Film" at Albanian film week festival, New York, "Best Student Film" at Balkan Film Food Festival, Pogradec, “Public Award” at First Step Film Fest of Tirana and a “Special Mention” at Tirana International Film Festival 2015.

FESTIVALS & AWARDS

CONTACT

Hija Films
Rruga Ndreko Rino
1010 Tirana, Albania
info@hijafilms.com
+355 (0) 68 208 9433
http://hijafilms.com/