Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

12:00
Chasing Coral: The VR Experience

Kjo eksperiencë aventureske nënujore VR dokumenton ngjarjen e pashembullt të zbardhjes së koraleve 2016 në Great Barrier Reef.
(12:00–22:00 GJITHË DITËN / ALL DAY)

Notes on Blindness VR: Into Darkness

Një realitet virtual i imazhit (VR) i bazuar në përvojën shqisore dhe psikologjike të verbërisë të John Hull.
(12:00–22:00 GJITHË DITËN / ALL DAY)

A History of Cuban Dance VR

Ky dokumentar VR live-action tregon një mësim të historisë që më së miri shijohet në këmbë.
(12:00–22:00 GJITHË DITËN / ALL DAY)

12:00
12:00
12:00
12:00
12:00
20:00
Manifesto

Filmi i bënë homazh traditës prekëse dhe bukurisë letrare të manifestovetë artistit, në fund duke vënë në pyetje rolin e artistit në shoqërinë sot.

20:00
Stop Making Sense

Film koncert i shquar i regjisorit Jonathan Demme që regjistron energjinë emadhe dhe majet e dëfrimit të performansës live të Talking Heads.

20:00
Nowhere to Hide

Filmi ndjek infermierin Nori Sharif përgjatë pesë viteve të ndryshimit dramatik.

20:00
Liberation Day

Grupi nga ish-Jugosllavia, tani kult bendi slloven Laibach bëhetrok grupi i parë që do të performojë në shtetin e izoluar të Koresë së Veriut.

20:00
RISK

Një studim kompleks dhe shpërthyes karakteri që përplaset me një vit zgjedhor me bast të lartë dhe pasojat e tij kontroverse.

20:00
Future My Love

Një histori unike dashurie që sfidon utopitë tona kolektive dhe personale nëkërkim të lirisë.

22:00
Voyage of Time: Life's Journey

Disa autorë amerikanë kanë arriturtë ndërtojnë një univers unik filmik si Terrence Malick. E tij është një botë e pëshpëritjeve të heshtura dhe çudisë natyrore, një kinema e poezisë.

22:00 22:00
THE ROAD MOVIE

Në Rusi, gjithçka është e mundur në rrugë, prandaj secili vozitë me një kamerë të vendosur në panel.

22:00
Stranger in Paradise

Filmi reflekton mbi marrëdhëniet efuqisë midis evropianëve dhe refugjatëve në një mënyrë të çiltër.

22:00
CITY MAYA

Filmi ecën në limitet në mes të fanta-shkencës dhe dokumentarit për ta rrënuar imagjinatën rreth kulturës Maya dhe identitetit të tyre sot.

RAILMENT

Në një pamje të vazhdueshme, lëvizja e tij fizike qëndron në pozitën e njëjtë.

SAMEDI CINEMA

Në një qytet të vogël në veri të Senegalit, dy të rinj adhurues të kinemasë Baba dhe Sembene duan dëshpërimisht të shohin një film në ekranin e madh.

AIRPORT

Aeroportet – majat e shoqërisë moderne, vendet ku limitet e kufijve, sigurisë dhe tolerancës testohen në mënyrë konstante.

THE DISCO SHINES

Nata po mbaron dhe hija e maleve bie mbi qytet…

22:00
BRIMSTONE & GLORY

Festivali Kombëtar Piroteknik në Tultepec, Meksikë është një vendndodhje argëtimi ndryshe nga çdo tjetër në botë.

23:59
FUTURE MEETS TOMORROW w/ BUTA x LEDRI VULA x GAMBLEMANIA with Band


(FUTURE MEETS TOMORROW w/ BUTA x LEDRI VULA x GAMBLEMANIA with Band)

23:59
23:59
23:59
23:59
23:59