Acro Dance

Shkolla Loyola, 05 Aug, 12:00

Përfshirja e elementeve të gjimnastikës në dysheme me valle. Një zhanër i fuqishëm që zhvillon fleksibilitetin, forcën dhe kontrollin e kombinuar me muzikalitetin. Përmirëson vetë-besimin, fleksibilitetin dhe aftësinë në klasë duke shkrirë vallen dhe lëvizjet e gjimnastikës, të cilat do t’u mësohen fëmijëve nga një balerin profesionist. Ejani dhe mësoni disa nga truqet dhe lëvizjet akrobatike dhe për të qenë pjesë e një performance grupore në fund të këtij sesioni.