25 June, 2022


I bëjmë thirrje të gjithë të apasionuarve të DokuFest që t'i bashkohen ekipit tonë dhe t'i shtojnë shkëlqimin e tyre magjisë të edicionit të këtij viti.

Pozitat që ne jemi duke i kërkuar janë:

*Numri në kllapa tregon numrin e personave që na duhen për pozitën përkatëse

 • Profesionistë të Fotografisë (2)
 • Projeksionist (7)

Koordinatorët

 • Koordinator Marketingu
 • Koordinator i Kinemasë
 • Koordinator i DokuShop

Asistentë

 • Asistent i Mikpritjes (3)
 • Asistenti i Eventeve(3)
 • Asistent i Logjistikës (5)
 • Asistent për PR dhe Media (1)
 • Asistent i Programit DokuKids (2)

Të gjithë të interesuarit duhet të na kontaktojnë në [email protected] , me këto informata:

 • Pozicioni për të cilin po aplikoni (si titull në email)
 • Letër motivuese
 • CV e detajuar

Afati i fundit për aplikim është data 10.07.2022, në mesnatë

Ish-vullnetarët do të kenë përparësi në procesin e përzgjedhjes.