19 Mar, 2020


Nga situata e krijuar me përhapjen e shpejtë të virusit COVID-19 që po përhapet në të gjithë botën, DokuFest ka filluar me shfaqje ditore të një filmi të shkurtër të prodhuar përmes Qendrës sonë të Filmit Dokumentar, dhe do të vazhdojë çdo ditë deri sa të përfundojë kjo situatë e jashtëzakonshme.

Filmi i ditës 3

BURRË nga Dafina Daka

Man from DokuFest on Vimeo.

Toxic masculinity, which affects a lot of young men in Kosovo and most of the time leads to emotional consequences such as depression, aggression, low self-esteem, demotivation, confusion in decision making especially in career choosing.

Year of Production: 2019
Length: 12 min.

Prodhuar përmes ‘Filmi dhe Mediat Faktike’ nga projekti ‘Përkrahja e Luksemburgut për shoqërinë civile në Kosovë’, financuar nga Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut dhe menaxhuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF).