12 May, 2020


Nga situata e krijuar me përhapjen e shpejtë të virusit COVID-19 në gjithë botën, DokuFest ka filluar me shfaqje ditore të një filmi të shkurtër të prodhuar përmes Qendrës sonë të Filmit Dokumentar, dhe do të vazhdojë çdo ditë deri sa të përfundojë kjo situatë e jashtëzakonshme.

Filmi i ditës 57

KUR S’KI ÇKA BON nga Flaka Brahimi

Kur S’ki Çka Bon nga DokuFestVimeo.

Viti i Prodhimit: 2016

Gjatësia: 4 min.

Pesë djem në Prishtinë, i harxhojnë mbrëmjet e tyre duke bërë gjëra vetëm sa për ta kaluar kohën.

Prodhuar përmes projektit “Shkolla & Dokumentari: Promovimi i Vlerave Demokratike dhe Drejtave të Njeriut përmes filmit”, financuar nga National Endowment for Democracy – NED dhe implementuar nga DokuFest.