03 May, 2020


Nga situata e krijuar me përhapjen e shpejtë të virusit COVID-19 në gjithë botën, DokuFest ka filluar me shfaqje ditore të një filmi të shkurtër të prodhuar përmes Qendrës sonë të Filmit Dokumentar, dhe do të vazhdojë çdo ditë deri sa të përfundojë kjo situatë e jashtëzakonshme.

Filmi i ditës 48

KËTA JEMI NE nga Arta Elezi

Këta Jemi Ne nga DokuFestVimeo.

Viti i Prodhimit: 2017

Gjatësia: 6 min.

Një dokumentar për një familje që synon t’i tregojë audiencës se jo çdo gjë që shohim në sipërfaqe është e vërtetë. Shpesh ka gjëra të fshehura pas një buzëqeshjeje dhe fytyreje të lumtur dhe jo çdo gjë ështu ashtu siç duket. Tek e fundja, shpesh herë ngatërrojmë kripën për sheqer.

Prodhuar përmes projektit “Shkolla & Dokumentari: Promovimi i Vlerave Demokratike dhe Drejtave të Njeriut përmes filmit”, financuar nga National Endowment for Democracy – NED dhe implementuar nga DokuFest.