25 Apr, 2020


Nga situata e krijuar me përhapjen e shpejtë të virusit COVID-19 në gjithë botën, DokuFest ka filluar me shfaqje ditore të një filmi të shkurtër të prodhuar përmes Qendrës sonë të Filmit Dokumentar, dhe do të vazhdojë çdo ditë deri sa të përfundojë kjo situatë e jashtëzakonshme.

Filmi i ditës 40

I FSHEHUR MES JUSH nga Arber Topalli

I Fshehur Mes Jush nga DokuFestVimeo.

Viti i Prodhimit: 2017

Gjatësia: 7 min.

Rrugëtimi i një djali të ri drejt gjetjes së vetës.

Prodhuar përmes projektit “Shkolla & Dokumentari: Promovimi i Vlerave Demokratike dhe Drejtave të Njeriut përmes filmit”, financuar nga National Endowment for Democracy - NED dhe implementuar nga DokuFest.