10/04/2020


Nga situata e krijuar me përhapjen e shpejtë të virusit COVID-19 në gjithë botën, DokuFest ka filluar me shfaqje ditore të një filmi të shkurtër të prodhuar përmes Qendrës sonë të Filmit Dokumentar, dhe do të vazhdojë çdo ditë deri sa të përfundojë kjo situatë e jashtëzakonshme.

Filmi i ditës 25

SELJIM nga Edin Alija

Seljim nga DokuFestVimeo.

Viti i Prodhimit: 2013

Gjatësia: 7 min.

I humbur në fatalizëm, Selimi e përdor pikturën për t’i bashkuar vijat imagjinare të jetës së tij.

Prodhuar përmes projektit “Shkolla & Dokumentari: Promovimi i Vlerave Demokratike dhe Drejtave të Njeriut përmes filmit”, financuar nga National Endowment for Democracy -NED dhe implementuar nga DokuFest.