17 Jul, 2020


Jemi tejet të lumtur për shpalljen e programit special SHADOWPLAY: FILM ON FILM që përmban 4 dokumentarë introspektivë të cilët shpalosin jetët e brendshme si dhe trashëgiminë e përjetshme të lënë pas nga mjeshtrat e kinemasë Andrei Tarkovsky, Stanley Kubrick dhe William Friedkin si dhe nga artisti legjendar i arteve marciale Bruce Lee, në një program që premton të jetë një udhëtim kinematografik nëpërmes kujtimeve dhe reflektimit.

Lista e plotë e filmave:

Andrey Tarkovsky. A Cinema Prayer
Andrey Tarkovsky
2019

Be Water
Bao Nguyen
2020

Friedkin Uncut
Francesco Zippel
2018

Kubrick by Kubrick
Gregory Monro
2020

—BE WATER will not stream online but rather screen in one of the cinemas in Prizren during August.