20/04/2020


Java e gjashtë e festivalit të filmit të shkurtër Karantina ime e Dashur fillon sot, por kush po i numëron javët? Shtatë filma të shkurtër të rinj për t’u zbuluar, duke filluar me më të gjatin nga kjo përzgjedhje: filmin e shkurtër suedez 27 minutësh HOTEL RIENNE.

— Mos harroni t’i shikoni filmat & të dhuroni për kauzën
Hotel Rienne nga Ola Simonsson, Johannes Stjarne Nilsson (Suedi, 2002)
Chigger Ale nga Fanta Ananas (Miguel Llansó) (Etiopi, Spanjë, 2013)
Contamination nga Carl Stevenson (Mbretëria e Bashkuar, 2003)
The Was nga soda_jerk (Australi, 2016)
Exland nga Mihai Grecu, Thibault Gleize (Francë, 2013)
Voces del secuestro nga Ryan McKenna (Kanadë, Kolombi, 2017)
EGG nga Martina Scarpelli (Danimarkë, Francë, 2017)

KARANTINA IME E DASHUR: JAVA E GJASHTË E FESTIVALIT (13/4—20/4)

Festivali mbështet dy kauza të rëndësishme. Përhapja e COVID-19 ka prekur çdo kënd. Megjithatë, disa janë më të prekur sesa të tjerët. Me këtë rast ‘Festivali i Filmit të Shkurtër Karantina ime e Dashur’ ka ngritur faqen GoFundMe për të mbështetur kauzat tona.

SHIQO FILMAT NË ‘FESTIVALIN E FILMIT TË SHKURTËR KARANTINA IME E DASHUR’ – JAVA E GJASHTË

LEXO PËR KAUZAT DHE MOS HARRO TË DHUROSH

Fotoja mbuluese nga: Britt Raes