26 July, 2022


Jemi shumë të ngazëllyer për të zbuluar formacionin e plotë dhe masiv të DokuNights të kuruar nga vetë Leart Rama, duke ndarë me ju artistët interpretues, orarin dhe vendndodhjet për festivalin tonë të ardhshëm. 

DokuNights e këtij viti do t'ju çojë në një udhëtim në të ardhmen dhe më gjerë, me tingujt futuristik të performuesve si Sega Bodega, Hercules & Love Affair, DMX Krew, Detroit in Effect, Roza Terenzi mes shumë të tjerëve!


 

// ANDRRA STAGE //

E PREMTE 05.08

DMX KREW / D. DAN / PANDAUDIO / TADI

E SHTUNË 06.08

ROZA TERENZI / ADAM PITS / MAARA / LEART RAMA
 

// KINO LUMBARDHI BAHCE //

E HËNË 08.08

HERCULES & LOVE AFFAIR

E MARTË 09.08

EDONA VATOCI / THIS IS NOT

 

 // ANDRRA STAGE //

  E MËRKURË 10.08

SEGA BODEGA / ZEBRA KATZ / MATALE

E ENJTE11.08

OFF THE MEDS / ELISE / BLERTA KOSOVA

E PREMTE 12.08

PHASE FATALE / SCHWEFELGELB / SOPHIE DU PALAIS / LEO LUMEZI

E SHTUNË 13.08

DETROIT IN EFFECT / JENSEN INTERCEPTOR / CEEPHAX ACID CREW / GENC ELEZAJ
 

Tani online në RESIDENT ADVISOR :

https://ra.co/events/1566841