07 August, 2022


DOKUBUS: Për aktivitetet dhe shfaqjet e flmave që do të mbahen në ITP Prizren, si dhe për shfaqjet e filmave në Cinemarine, transporti ofrohet nga DokuFest, pa pagesë!

Pikënisjet janë Ura e Arastës dhe Abi Çarshia!

Koha e nisjeve :
9:30 / 10:30 / 11:30 / 12:30 / 13:30 / 14:30 / 15:30 / 16:30 / 17:30

Shihemi të gjithë atje!