17 Jul, 2020


DokuFest ka kënaqësinë të publikojë programin e parë në radhën e programeve speciale e cila titullohet DISORDER: MUSIC ON FILM. I përbërë nga 6 filma dhe rrëfime të ndryshme, në mes të tjerash programi shpalos ngjarje si ajo e lëvizjes Rock Against the Racism në Mbretërinë e Bashkuar të viteve të 70a, rigjallërimi i muzikës house në burgun amerikan, jeta këngëtarit legjendar Charles Aznavour, të xhiruar nga vet ai, si dhe koncertin që zgjati gjithë natën i kompozitorit të njohur Max Richter.

Lista e plotë e filmave:

Aznavour Charles / Le regard de Charles
Marc di Domenico
2019

Bring Down The Walls
Phil Collins
2020

Felix in Wonderland 
Marie Losier 
2019

Max Richter’s Sleep 
Natalie Johns
2019

Pearl of the Desert / Maru ro moti 
Pushpendra Singh
2019

White Riot 
Rubika Shah 
2020