16 May, 2024


Kërkojmë kompani udhëtimi që të na ndihmojnë me rezervimin e biletave për mysafirët tanë që do të vijnë nga vende të ndryshme të botës.  

Po ashtu, kërkohet që kompanitë të ofrojnë asistencë nga një staf i caktuar gjatë tërë kohës, për të ndihmuar me komunikim në lidhje me rezervimet, procesimet apo dhe anulimet e biletave.

Kompanitë e interesuara duhet të dorëzojnë ofertat e tyre në emailin zyrtar [email protected]  deri më 31 Maj 2024.  

Më poshtë gjeni dokumentin ku mund të bazoheni për ofertim.