View From The World

Nuclear Family

United States, Singapore
2021 — 95' / Color

1

Përshkrimi

Terapia konfrontuese kinematografike: që prej zgjedhjes së Donald Trumpit, filmbërësi Travis Wilkerson është kapluar nga makthe të apokalipsit bërthamor. Për tu përballur me frikën, ai vendos ta ringjall një traditë të vjetër familjare. Me gruan dhe fëmijët e tij, ai niset në një udhëtim përgjatë silove raketore të “zemrës së zezë” të Shteteve të Bashkuara. Me kamerën gjithmonë në shoqërinë e tij, ai zbulon një peizazh në të cilin një histori më e vjetër shkatërrimi, lufte dhe katastrofe mjedisore tashmë ishte gdhendur.

Biografia e Regjisorëve

Erin Wilkerson, born in 1982 in Los Angeles, USA. She studied architecture and works as an artist within the Creative Agitation political art collective, which she founded in 2009 with her husband Travis Wilkerson.
Travis Wilkerson, born in 1969 in Denver, Colorado, USA. He studied film, works as a writer, director and producer, and has made a number of films since 1999. In 2009, he co-founded the Creative Agitation political art collective with his wife Erin Wilkerson.

Buy Tickets

Regjisorë

Erin Wilkerson

Travis Wilkerson

Producent

Catherine Wilkerson

Erin Wilkerson

Travis Wilkerson

Kinematografia

Travis Wilkerson

Editorë

Travis Wilkerson

Zërimi

Travis Wilkerson

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.creativeagitation.com/

Kontakti

Creative Agitation
www.creativeagitation.com