DokuFest ka kënaqësinë të njoftoj të interesuarit për mundësinë që t’i bashkohen ekipit tonë gjatë edicionit jubilar të festivalit duke hap thirrjen për vende të lira pune.

Pozitat e hapura për të aplikuar janë si më poshtë:

- Asistent/e për Media dhe PR

- Kordinator/e për Evente

- Kordinator/e për Marketing

- Kordinator/e për DokuShop

- Koordinator/e për Vullnetarë

- Asistent/e për Logjistikë

- Koordinator/e për Kinema

- Projeksionist/e

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë të dhënat në email adresën tonë: [email protected]

- Pozitën për të cilën aplikoni (si titull në email)

- Letër motivuese

- CV-në e detajizuar

Afati i fundit për aplikim është me 10.06.2021, në ora 18:00.

Përparësi kanë të gjithë ata të cilët janë angazhuar si vullnetarë në DokuFest.