International Shorts

Contrapunctus V

Germany
2022 — 17' / Color

1

Përshkrimi

Në një botë ku kufiri në mes të punës dhe kohës së lirë është i paqartë, koha kur flemë dhe ëndërrojmë mund të jetë hapësira e vetme pa punë. Ne (shpesh vullnetarisht) po përpiqemi ta ndryshojmë atë.
Shumica përpiqen të flenë më pak (në shkallë të ndryshme, shpesh ekstreme, sikurse ata që eksperimentojnë me gjumin shumëfazor) në mënyrë që të punojnë më shumë, shpesh të motivuar nga mendësia e produktivitetit.
Është vërejtur një korrelacion në mes të mungesës së gjumit apo përçarjes së sistemit të gjumit dhe fillmit të dementisë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Kenji Ouellet is half Japanese, born in Québec, Canada and is based in Berlin. He graduated in piano performance (MA, City University of New York), in Digital Art (University for Applied Arts, Vienna) and in Experimental Media Design (Film, University of the Arts, Berlin). His work consists mostly of films/videos and performances, and has been shown and won distinctions internationally, including at the Media Forum (Moscow International Film Festival), the Zendai Museum of Modern Art (Shanghai), the Weserburg Museum of Modern Art (Bremen), Videologia (Volgograd), the Cologne Art Film Biennial, the Strange Screen Festival (Thessaloniki), Le Havre Biennial, Media Art Friesland (NL), the European Media Art Festival (Osnabrück), Videoex (Zürich) and at the Mois Multi (Québec).

Buy Tickets

Regjisorë

Kenji Ouellet

Producent

Kenji Ouellet

Editorë

Kenji Ouellet

Zërimi

Kenji Ouellet

Kontakti

Kenji Ouellet
Gleditschstrasse 6
Berlin 10781, Germany
[email protected]
(+49) 163 235 1869