International Shorts

Datsun

New Zealand
2021 — 15' / Color

1

Përshkrimi

Një djalë katërmbëdhjetë vjeçar, nëna e të cilit planifikon të shesë Datsun-in e babait të tij të ndjerë, vendos të marrë mikun e tij më të mirë dhe vëllain e vogël për një xhiro të fundit.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

In 2007, Albiston's short film Run received special distinction (runner up) at the Cannes Film Festival. Albiston’s follow-up short The Six Dollar Fifty Man also received special distinction at Cannes and was a break-out hit on the festival circuit winning best international short at The Sundance Film Festival, Best Short at 2010 Flickerfest festival, Best Drama - Aspen Shortsfest,Silver Spike – 55th Valladolid International Film Festival, Spain, Best Narrative Short - Middle East International Film Festival, United Arab Emirates, Best Short Film - Vladivostok International Film Festival, Russia, Best International Short Film - La Boca del Lobo Film Festival, Spain and many others.

Buy Tickets

Regjisorë

Mark Albiston

Producent

Andrew Mauger

Gal Greenspan

Sharlene George

Kinematografia

Marty Williams

Editorë

Luke Haigh

Mark Albiston

Zërimi

Nick Buckton

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.lightsonfilm.com/datsun.html

Kontakti

Lights On
Flavio Armone
[email protected]