International Shorts

Blue Has No Dimensions

Azul

Portugal
2022 — 20' / Color

1

Përshkrimi

Ara ka besuar gjithmonë se do të zhdukej kur të bëhej njëzet e tetë vjeç. Teksa ditëlindja e saj afrohet, ajo kërkon sensacionet më thelbësore të ekzistencës në ujë, diell dhe në sublime. Ekstaza është një vend i plotë gati jashtëtokësor, i mbushur me forca të padukshme. Kur Ara e kupton arsyen e besimit të saj, ajo shtyhet në katarsis dhe do t’i duhet ta kuptojë nëse është zhdukur apo vazhdon të ekzistojë.

Biografia e Regjisorëve

Ágata de Pinho (Porto, 1989) has training as an actress in theater and film. She has been working for over 10 years and performed in films directed by Filipa Reis and João Miller Guerra, Miguel Clara Vasconcelos, Cláudia Varejão, Alexander David, Guilherme Daniel, Cláudia Clemente, Joana Linda, Gabriel Abrantes, Pedro Vaz Simões, Rui Falcão, Dulce Gonçalves, Sabrina Marques, João Leão, among others.

Buy Tickets

Regjisorë

Ágata de Pinho

Producent

Ágata de Pinho

Filipa Reis

Kinematografia

Leonor Teles

Editorë

Ágata de Pinho

Alexander David

Tiago Siopa

Zërimi

Bernardo Theriaga

Joana Niza Braga

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.umapedranosapato.com/pt

Kontakti

Uma Pedra no Sapato
[email protected]