Should I Stay or Should I Go: Films on Migration

Abdul & Hamza

Serbia
2015 — 49' / Color

1

Përshkrimi

Abdul dhe Hamza, dy emigrantë somalezë, janë duke u fshehur në një shtëpi të braktisur afër maleve në kufirin ndërmjet Serbisë dhe Rumanisë. Të pajisur me GPS ata planifikojnë ikjen. Pak kohë pasi largohen, Marko kthehet në vendin e njëjtë me një ndjenjë të shqetësimit. Mjeshtrit e zërit incizojnë atmosferën e maleve.

Regjisorë

Marko Grba Singh

Producent

Nevena Tomić

Kinematografia

Marko Milovanović

Stasa Bukumirović

Editorë

Jelena Maksimović

Zërimi

Milan Andjelovic

Kontakti