Balkan Dox

To the Dusty Sea

À la Mer Poussière

France
2020 — 13 min / Colour

1

Përshkrimi

Të lënë vetëm në pikë të verës, Malo dhe Zoe po bëjnë më të mirën që munden për ti kapur syri bishtnues i nënës së tyre.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Héloïse Ferlay grew up near the turquoise lakes of Savoie and has now graduated of the Parisian school EnsAD. The making of GEÔLIER was her first hair-raising adventure in stop-motion animation, and YOLA, inanimated paint, just as much messed it up. Now she cut her long hair off, but, in great company, she just finished in sweat, laughs and tears her last film: TO THE DUSTY SEA.

Buy Tickets (Cinema) View Online

Regjia

Héloïse Ferlay

Producent

Héloïse Ferlay

Kinematografia

Héloïse Ferlay

Editimi

Héloïse Ferlay

Zëri

Antoine Martin

Shfaqjet dhe Çmimet

Motovun FF, Croatia, 2020
Motovun Nominee for European Film Award

Hamptons IFF, United States, 2020
University Short Film Award

Tallinn Black Nights FF, Estonia, 2020

Göteborg FF, Sweden, 2020