Balkan Dox

Heaven

Turkey
2020 — 9 min / Colour

1

Përshkrimi

Merve ka lindur në një familje myslimane derisa Rachel ka lindur në një familje hebreje, dhe ato janë shoqe të ngushta. Në lagje, të rriturit jetojnë në harmoni po sikur fëmijët. Merve ka ndjenja naive fëmijërore për një djalë të krishterë me ngjyrë të quajtur Kevy, dhe ajo ndjehet e trishtuar kur dëgjon se ai do largohet.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Gülden Gevher Öz is a Social Sciences teacher. She got her master’s degree in Faculty of Communication where she started to study cinema. She wrote her thesis also on this subject. She has articles published on a national refereed journal. Gevher Öz has three short films. She works as an advisor for Short Film Directors Association where she also publishes reviews for some films. Olcay Seda Ozaltan graduated from DEU American Studies in 2004. She started working as an English language teacher in 2006. She completed her master's degree in ELT in 2017. She got scriptwriting, acting and film production classes from Turkey’s predominant names like Zeynep Atakan, Funda Alp, Onur Unlu, Huseyin Karabey and Gizem Erman Soysaldı. She shot 5 short films.

Buy Tickets (Cinema)

Regjia

Gülden Gevher Öz

Olcay Seda Özaltan

Producent

Gülden Gevher Öz

Olcay Seda Özaltan