Balkan Dox

Telenovela Grey-Scale in Color

Telenovela en gris y multicolor

Serbia
2021 — 63 min / Colour

1

Përshkrimi

Filipi, një djalë i ri, i lindur në Beograd, Serbi, dhe i rritur në Barcelonë, niset në një udhëtim duke vizituar vende në kërkim të rrënjëve të tij. Ai fillon duke pyetur veten se ku mund të jetë hiri i babait te tij. Në këtë kërkim të përgjigjeve, Filipi takon Ashan, një vajzë nga Etiopia me një të shkuar tragjike. Bashkë ata do të shkojnë në vende të largëta në kërkim të origjinës së familjes së Filipit. Duke ndjekur të shkuarën, Filipi dhe Asha e gjejnë veten në situata si të telenovelave.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Filip Martinovic (1988 Belgrade, Yugoslavia) grew up in Barcelona. In 2017 he completed his master studies in Film and TV Directing at the Faculty of Dramatic Arts in Belgrade. Following his debut film, Telenovela greyscale in color (Festival de Málaga), he founds the production company GULU GULU presenta in Belgrade. An he is the coproducer of Spanish-Serbian co-production “Oh Dear Sara” by Catalan filmmaker Patricia Franquesa.

Buy Tickets (Cinema)

Regjia

Filip Martinovic

Producent

Nikola Savicević

Filip Martinovic

Kinematografia

Marko Milovanović

Editimi

Ana Zugić

Olga Košarić

Zëri

Luka Barajević

Shfaqjet dhe Çmimet

Málaga FF, Spain, 2021