Sticker

North Macedonia
2020 — 19 min / Colour

1

Përshkrimi

Dejani 37 vjeç bie në kundërshtim me ligjin pasi që një DMV lokale i del regjistrimi dhe e ka të pamundur ta vazhdojë regjistrimin e veturës së tij. I vendosur për të vazhduar udhëtimin për të parë të bijën, Dejani përballet me një seri ngjarjesh të cilat e vënë në provë përkushtimin e tij për të qenë baba i përgjegjshëm.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Georgi M. Unkovski was born in New York City in 1988 , after which he spent most of his youth in Macedonia, Europe. At the age of 22 he graduated from the Rochester Institute of Technology - Eastman’s School of Photography, in the field of the Fine Arts (Rochester, NY). Shortly after his graduation he moved to the Czech Republic to pursue his passion in film making and enrolled in the post graduate program at renowned university of FAMU in Prague. Since his post graduate studies Georgi has lived in Skopje, and works as a full time director in one of the largest ad agencies in North Macedonia - “Futura 2/2”, as well as its sister agency “Cinema Futura”, dedicated to film production.

Regjisor

Georgi M. Unkovski

Producent

Ivan Unkovski

Kinematograf

Naum Doksevski

Montazha

Martin Ivanov

Zërimi

Sashko Potter Micevski

Shfaqjet dhe Çmimet

Sundance, United States, 2020

Vilnius IFF, Lithuania, 2020

Brooklyn IFF , United States, 2020
Winner Jury Award

Literally ShFF, United States, 2020
Winner Best Picture

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.stickershortfilm.com

Kontakti

Salaud Morisset
℅ DCM - Schoenhauser Allee 8,
10119 Berlin, Germany
+ 49 1 52 25 19 23 36
[email protected]