NATIONAL

Hana e Re

Kosovo
2023 — 9' / Color

1

Buy Tickets

Përshkrimi

Në një udhëtim të menduar për të bërë qef, katër shoqe të ngushta zbulojnë frikërat dhe të vërtetat e njëra tjetrës.

Biografia e Regjisorëve

Jehona Berisha, e lindur në Pejë, Kosovë në vitin 1995, është një regjisore e talentuar e filmit, e cila ka diplomë bachelor për regji filmi nga Universiteti i Prishtinës dhe master në Universitetin e Tiranës. Me nëntë filma të shkurtër në CV-në e saj, Jehona ka punuar edhe si asistente regjisore në disa filma të vlerësuar me çmime, duke përfshirë edhe "HIVE". Së fundmi ajo përfundoi filmin e shkurtër “Hana e Re” dhe ka një histori të dëshmuar në krijimin e veprave kinematografike.

Buy Tickets

Regjisorë

Jehona Berisha

Producent

Jetmir Zenelaj

Kinematografia

Yann Maritaud

Editorë

Gazmend Nela

Zërimi

Pëllumb Ballata

Kontakti

Jetmir Zenelaj
+383 44 628 276
[email protected]