Balkan Dox

Community Gardens

Kolektyviniai Sodai

Lithuania
2019 — 15 min / Colour

1

Përshkrimi

Mashkullorësia patriarkale duket se po kap frymën e saj të fundit në diell. Një histori për një marrëdhënie të ftohtë në mes të babit dhe të birit. Lidhja e tyre, e lënduar nga indiferenca, shpërbëhet tërësisht.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Born in 1991, Vytautas Katkus graduated with a BA in Cinematography from the Lithuanian Academy of Music and Theatre. He works as a cinematographer in movies and video art projects. He won the Best Young Cinematographer Award by the Lithuanian Association of Cinematographers twice and has been a member of it since 2016. His debut short film COMMUNITY GARDENS was selected for the 58th Semaine de la Critique at the Cannes Film Festival.

Buy Tickets (Cinema) View Online

Regjia

Vytautas Katkus​

Producent

Viktorija Seniut

Kinematografia

Vytautas Katkus​

Editimi

Laurynas Bareisa

Zëri

Julius Grigelionis

Shfaqjet dhe Çmimet

Kurzfilmtage Winterthur, Switzerland, 2020
Kurzfilmtage Winterthur Nominee for European Film Award

Ghent IFF, Belgium, 2019
Best International Short Film

Cannes, France, 2019

Palm Springs ShortFest, United States, 2020