Balkan Dox

The Reverend

United States
2021 — 86 min / Colour

1

Përshkrimi

THE REVEREND ndjek udhëtim shpirtëror dhe muzikor të klerikut Vince Anderson. Pas ardhjes në Nju Jork në vitet ’90 për tu futur në shkollën për prift, Vince e la atë për ndjekur thirrjen e tij të dytë – muzikën. Me grupin e tij, The Love Choir, ai ka luajtur në selinë javore tashmë legjendarepër më shumë se njëzet vite. Duke u lidhur rishtas me besimin e tij dhe duke përdorur dashurinë e tij të thellë e shpirtërore për muzikën, ai filloi të predikojë një lloj të spiritualitetit që i takon njerëzit atje ku janë, është i hapur për të gjithë, dhe prek secilin njeri që e sheh atë duke luajtur. Kleriku Vince është përfshirë në mënyrë pasionante në aktivizmin social dhe politik, duke punuar me krishterët tjerë progresiv në shtëpi dhe përreth vendit për të ndërtuar komunitete përfshirëse. I filmuar për mbi katër vjet në një stil goxha vëzhgimor dhe duke paraqitur Questlove dhe anëtarët e Tv On The Radio, THE REVEREND është një film koncert i përzier sikurse edhe një portret intim i jetës frymëzuese personale dhe shpirtërore të klerikut Vince.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Nick Canfield is a Director and Cinematographer from New York. He has worked in documentary film for over a decade, developing an intimate observational style which he learned over several years as filming partner and camera assistant to legendary documentary filmmaker Albert Maysles. His camerawork can be seen in documentaries such as IRIS, IN TRANSIT, THE FIFTY YEAR ARGUMENT, BORN TO FLY, and MAKING A MURDERER. Working on the camera teams for a range of projects, he has had the opportunity to learn from a diverse group of subjects and filmmakers. THE REVEREND is his first feature film.

Buy Tickets (Cinema)

Regjia

Nick Canfield

Producent

Nick Canfield

Kinematografia

Nick Canfield

Editimi

Paul Lovelace

Zëri

Christopher Koch

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.thereverendfilm.com/