Balkan Dox

We

Nous

France
2021 — 115 min / Colour

1

Përshkrimi

RER B është tren urban që përshkon Parisin dhe rrethinën e tij nga veriu në jug. Alice Diop, regjisorja fituese e shumë çmimeve na shpie nëpër këto hapësira ndër-urbane dhe na ballafaqon me disa prej fytyrave dhe historive prej të cilave janë të përbëra ato.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Born in Paris suburb, France. Her films, which question French society and its cultural diversity, have screened at festivals including Cinéma du Réel in Paris, BFI London, Karlovy Vary, the Viennale and the documentary film festival in Lussas, France. Her feature-length documentary La Permanence won the main prize at Cinéma du Réel while her short film Vers la Tendresse won the 2017 César French film prize for Best Short Film.

Buy Tickets (Cinema)

Regjia

Alice Diop

Producent

Sophie Salbot

Kinematografia

Sarah Blum

Sylvain Verdet

Clément Alline

Editimi

Amrita David

Zëri

Mathieu Farnarier

Nathalie Vidal

Shfaqjet dhe Çmimet

Berlinale, Germany, 2021
Encounters Award

Cinéma du Réel , France, 2021

Visions du Réel, Switzerland, 2021

MoMA, New Directors/New Films , United States, 2021