Balkan Dox

Timkat

Portugal
2021 — 13 min / Colour

1

Përshkrimi

“TIMKAT është një festë për të kremtuar pagëzimin e Krishtit në lumin Jordan në mënyrë që të shpëtohet njerëzimi. "Ata që nuk janë të pagëzuar çdo vit nuk do jenë në gjendje të arrijnë mbretërinë e parajsës".

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Ico Costa was born in Lisbon in 1983. He studied at the Portuguese National Film School, in Lisbon, at the Universidad del Cine, in Buenos Aires and at Le Fresnoy - Studio national des arts contemporains, in Tourcoing, France. He directed the short films Libhaketi (2012), Four Hours Barefoot (2012), Current (2013), Antero (2014), Nyo Vweta Nafta (2017) and Timkat (2021). He has also directed the documentary UPROAR, ECLIPSE (2017), and the fiction feature film ALVA (2019). In 2019 he funded the production company Oublaum Filmes. His work was shown at several film festivals, such as Cannes, Rotterdam, Rome, Cinéma du Réel, Visións du Réel, New Directors/New Films, Oberhausen, Jihlava, Vila do Conde, IndieLisboa, DocLisboa, among many others.

Buy Tickets (Cinema)

Regjia

Ico Costa

Producent

Ico Costa

Kinematografia

Paulo Menezes

Editimi

João Rosas

Susana Nobre

Zëri

Ana Mariz

Tewoderous Ayanaw

Shfaqjet dhe Çmimet

Visions du Réel, Switzerland, 2021