Balkan Dox

Mother Marte

Nëna Marte

Albania
2020 — 11 min / Colour

1

Përshkrimi

Në një fshat në Shqipëri jeton një nënë 90 vjeçare. Ajo lutet çdo ditë për lumturinë e fëmijëve dhe nipërve të saj që jetojnë jashtë vendit. Në gjoksin e saj të plakur ajo ka përgatitur fustanin e thurur me dorë për ditën e vdekjes.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Dorina Toçi is a 2nd year student at the Academy of Film & Multimedia Marubi in Tirana, Albania. The documentary Mother Marte is her first film made as a first year film student. Before film school, she graduated from the University of Arts for classical music Canto and has a Master degree in operational management and marketing. Since 2012, she continues to work in the profession as marketing and sales manager. Her passion is Film and documentaries.

Buy Tickets (Cinema) View Online

Regjia

Dorina Toci

Producent

Eol Çashku

Kinematografia

Fatjon Shusha

Editimi

Fatjon Shusha

Shfaqjet dhe Çmimet

26 MED FILM FESTIVAL, Italy, 2020