She Asked Me Where I Was From

Belgium, Kosovo
2020 — 25 min / Colour

1

Përshkrimi

Ajo më pyeti prej nga isha. Kështu që i thash një vend larg nga këtu. Dhe se si na duhet të shkonim. Film personal për të qenit (fëmijë i) refugjat në një kohë digjitale.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Aulona Fetahaj (1997) was born in Kosovo and moved to Bruges at a young age. She now lives in Brussels where she’s also finishing her master in filmmaking at Luca. From a young age she was always obsessed with technology and digital media, but also with storytelling and has now found in cinema a medium in which she can combine and further explore the two.

Shiko Filmin Online

Regjisor

Aulona Fetahaj

Producent

Aulona Fetahaj

Kinematograf

Aulona Fetahaj

Montazha

Aulona Fetahaj