Helfer

Hungary
2020 — 10 min / Colour

1

Përshkrimi

“Helfer” ka të bëjë me një vajzë të re e cila po lufton me ankthin dhe makthet e vazhdueshme që do të marrin fund. Ajo po kërkon një ndihmës, i cili ofron një zgjidhje alternative, por gjatë procesit ajo duhet të përballet me frikën e saj më të madhe. Filmi detajizon marrëdhënien e tyre në një botë sureale përmes ngjarjeve simbolike.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Anna Szöllősi (born in Budapest 07.27.1989) is an animation director. She is deeply interested in psychology and expressing her personal visions with surrealistic elements. One of her main goals throughout filmmaking are figuring out the right questions with an open mind. She graduated at MOME (Moholy-Nagy University of Art and Design) in 2019.

Shiko Filmin Online

Regjisor

Anna Szöllősi

Producent

József Fülöp

Kinematograf

Gábor Rádi

Animacionet

Anna Szöllősi

Nikolett Fábián

Anna Tímár

Anna Ottlik

Lívia Janoch

Bori Mészáros

Viola Rekvényi

Réka Anna Szakály

Montazha

Vanda Gorácz

Zërimi

Csaba Kalotás

Shfaqjet dhe Çmimet

VIS, Vienna, Austria, 2020

Animafest Zagreb, Croatia, 2020

Friss Hús Budapest IShFF, Hungary, 2020

River FF, Italy, 2020

Zlín FF, Czech Republic, 2020