małni—towards the ocean, towards the shore

United States
2020 — 82 min / Colour

1

Përshkrimi

Një dokumentar eksperimental poetik që i vjen rrotull origjinës së mitit të vdekjes nga populli Chinookan në Veriperëndimin e Paqësorit, malni- drejt oqeanit, ndjek drejt bregut dy njerëz teksa bredhin nëpër natyrën përreth, botën shpirtërore, dhe diçka brenda shumë më thellë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Sky Hopinka (Ho-Chunk/Pechanga) was born and raised in Washington and spent a number of years in California and Oregon. In Portland he studied and taught Chinuk Wawa, a language indigenous to the Columbia River Basin. He received his BA from Portland State University in liberal arts and his MFA in film, video, animation, and new genres from the University of Wisconsin–Milwaukee. He currently teaches at Simon Fraser University in Vancouver, British Columbia.

Shiko Filmin Online

Regjisor

Sky Hopinka

Producent

Steve Holmgren

Kinematograf

Sky Hopinka

Muzika

Thad Kellstadt

Zërimi

Drew Durepos

Shfaqjet dhe Çmimet

Sundance, United States, 2020

MediaCity FF , Canada, 2020