Corporate Accountability

Responsabilidad empresarial

Argentina
2020 — 68 min / Colour

1

Përshkrimi

Imazhet e kompanive dhe fabrikave argjentinase në dritën e parë të ditës, të para nga brenda një makine, derisa regjisori në prapavijë lexon dokumente që shpalosin marrëveshje të fshehta të shqetësimeve të njëjta në terrorin e diktaturës ushtarake.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Jonathan Pere born in Buenos Aires, Argentina in 1976. He completed his Art studies at the Faculty of Philosophy and Literature of the University of Buenos Aires. His works have been exhibited at institutions such as the Palais de Tokyo (Paris), the Museum of the Moving Image (New York), Arsenal – Institute for Film and Video Art (Berlin) and the Buenos Aires Museum of Modern Art.

Regjisor

Jonathan Perel

Producent

Jonathan Perel

Kinematograf

Jonathan Perel

Montazha

Jonathan Perel

Zërimi

Francisco Polosecki

Shfaqjet dhe Çmimet

Berlinale, Germany, 2020

Cinéma du réel, France, 2020

Sheffield Doc/Fest, United Kingdom, 2020

FID Marseille, France, 2020

FICUNAM, Mexico, 2020