1) Shkoni në online.dokufest.com

2) Klikoni ‘Create Account’ në anën e djathtë lartë të faqës

3) Shkruani detajet e juaja personale

4) Zgjedhni filmin që doni të shikoni dhe fillo shikimin duke klikuar ‘Rent’ butonin*

5) Shkruani detajet e kredit apo debit kartelës suaj

6) Shikoni filmin brenda 30 orëve

Nëse keni pyetje tjera na kontaktoni në [email protected], apo në numrin tonë të telefonit +383 49 629 679, chatin e websajtit ose në rrjetet tona sociale.

*Të gjitha filmat janë të qasshme gjatë gjithë ditës brenda datave 7th - 25th Gusht.