INTERNATIONAL FEATURE DOX

On the Edge

État limite

France
2022 — 93' / Color, Black & White

1

Buy Tickets

Përshkrimi

Spitali Beaujon, Clichy. Jamal Abdel Kader është i vetmi psikiatër në këtë institucion me 400 shtretër. I përkushtuar ndaj pacientëve të tij, ai bën të pamundurën për të qetësuar dhimbjen e tyre, për të dëgjuar fjalët e tyre, për t'i mbrojtur ata nga demonët e tyre. Megjithatë, shërbimi shëndetësor publik po përkeqësohet. Nuk ka kohë të mjaftueshme, teknikët po copëtohen. Megjithatë, Jamal dhe kolegët e tij vazhdojnë të përpiqen për të përmbushur misionin e tyre: ti shërojnë shpirtrat dhe trupat.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Nicolas Peduzzi is a French actor and director born in 1985 in Paris. After several appearances in films as an actor, namely Les Fausses Confidences by Luc Bondy, Nicolas Peduzzi directed a feature documentary, Southern Belle, released in France in 2018, and then Ghost Song, released in France in 2022. On the Edge is his third feature documentary.

Buy Tickets

Regjisorë

Nicolas Peduzzi

Producent

Carine Ruszniewski

Kinematografia

Laëtitia Montalembert

Nicolas Peduzzi

Editorë

Nicolas Sburlati

Zërimi

Louis Bart

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://www.gogogo-films.com/

Kontakti

Lightdox
Chemin de Chenalettaz 89
1807 Blonay, Switzerland
[email protected]
+41 (0) 78 637 04 44