Should I Stay or Should I Go: Films on Migration

Other Than Our Sea

Italy, Turkey, United Kingdom
2014 — 10' / Color

1

Përshkrimi

Nga reliktet e një kolonie të lashtë greke në Italinë jugore, në mbytjen e anijeve të kohës moderne në Detin Mesdhe, një histori eksplorimi e treguar përmes fragmenteve të letërsisë klasike, shkreptimave të filmave etnografik dhe fragmenteve të manipuluar të kinorevistës së tanishme.

Biografia e Regjisorëve

Valentina Ferrandes is a filmmaker and visual artist living in London and Berlin. Originally from south Italy, she studied Humanities at Bologna University and holds a BA Fine Art from University of the Arts, London.

Regjisorë

Valentina Ferrandes

Producent

Valentina Ferrandes

Kinematografia

Valentina Ferrandes

Editorë

Valentina Ferrandes

Zërimi

Valentina Ferrandes

Kontakti

Valentina Ferrandes
+49 15775178229
[email protected]