Should I Stay or Should I Go: Films on Migration

Note on Multitude

Bosnia and Herzegovina
2015 — 8' / Black & White

1

Përshkrimi

Lamtumira që shkon nga një lamtumirë emocionale në të dhunshme, duke përfunduar në rraskapitje. Burra, gra dhe fëmijë japin puthjen e lamtumirës dhe përpiqen të hipin në autobusët që do t’i dërgojë ata në të ardhmen e pasigurt të imigrantëve.

Biografia e Regjisorëve

Ibro Hasanović 1981 born in Ljubovija, Yugoslavia. Lives and works between Pristina (Kosovo) and Island Krk (Croatia). Studied product design, Academy of Fine Arts, Sarajevo, BA

Regjisorë

Ibro Hasanović

Producent

Neptune Barbu Films

Kinematografia

Ibro Hasanović

Editorë

Ibro Hasanović

Mathieu Jouffre

Zërimi

Nicolas Verhaeghe

Kontakti

Gandy Gallery
Sienkiewiczova 4,
Bratislava 81109, Slovakia
+ 421 252635616
[email protected]