Should I Stay or Should I Go: Films on Migration

Letter to Poland

List Do Polski

Belgium, Austria
2014 — 9' / Color

1

Përshkrimi

Duke qenë e rritur fillimisht në Poloni dhe pastaj në Austri, Jola Wieczorek niset në një kërkim për jetën që e ka lënë pas në vendlindjen e saj të vjetër. Për ti shoqëruar imazhet poetike ajo i përpilon një letër alter egos së saj polake, e cila mbetet një spekulim, ndonjëherë gjithashtu edhe stereotip, larg nga kujtimet e ndara të fëmijërisë së hershme. Një dialog me një imazh të venitur në pasqyrë.

Biografia e Regjisorëve

Jola Wieczorek was born in Poland and grew up in Austria. After studying Media Management in St. Pölten and Audiovisual Communication in Barcelona, she moved to Zurich, where she was working as a production and casting assistant on fiction and commercial films.

Regjisorë

Jola Wieczorek

Producent

Jola Wieczorek

Kinematografia

Jola Wieczorek

Wiesława Wieczorek

Editorë

Jola Wieczorek

Zërimi

Jola Wieczorek

Kontakti

Jola Wieczorek
[email protected]