Future Is Here

Life With Uzi

Jeta me Uzin


2015 — 7' / Color

1

Përshkrimi

Copëza nga jeta e një adoleshenteje xhiruar me telefon celular përgjatë dy viteve, të gërshetuara me mendimet e shokëve të saj dhe të sajat për veten, të sotmen dhe të ardhmen në Kosovë.

Biografia e Regjisorëve

Uresa known as Uzi was born in 1998, Kilchberg, Switzerland. She lives in Prishtina, Kosova, goes to Sami Frasheri High School. Finished elementary school at Xhemail Mustafa. Likes impossible things, taking ugly photos, birthdays, dressing like a boy, a peaceful world, herself and everyone. Wants to study abroad (not so far from mom) and also wants to make the world yellow.

Regjisorë

Uresa Selimi

Producent

DokuFest

Kinematografia

Uresa Selimi

Editorë

Blerta Zeqiri

Gazmend Bajri

Guillermo Carreras-Candi

Uresa Selimi

Zërimi

Uresa Selimi

Kontakti

DokuFest
Marin Barleti n.n.
+381 29 233718
[email protected]