Future Is Here

It’s not all about the movie

S’është vetëm filmi

Kosovo
2015 — 4' / Color

1

Përshkrimi

A film that remained unfilmed because the patient lying in the department of Hematology in CUCK affected from Leukemia gave up. A conversation about this film between a tutor in a Film School and a student.

Biografia e Regjisorëve

Leart Rama, 18 vjeç nga Rahoveci. Maturant i shkencave natyrore, por me nje pasion te madh per filmin dhe fotografine. Ne vitin 2014 filmi i tij i pare “The Last Breath” ishte official selected ne TIFF.

Adis Cena, 17 vjeç nga Rahoveci. Maturant i shkencave te pergjithshme. Kinemaja dhe filmi cdohere e ka terhequr dhe e sheh veten si regjisor ne te ardhmen e afert.

Regjisorë

Adis Cena

Leart Rama

Producent

DokuFest

Kinematografia

Adis Cena

Leart Rama

Editorë

Adis Cena

Blerta Zeqiri

Gazmend Bajri

Guillermo Carreras-Candi

Leart Rama

Zërimi

Adis Cena

Leart Rama

Kontakti

DokuFest
Marin Barleti n.n.
+381 29 233718
[email protected]