Future Is Here

Ergys

Kosovo
2015 — 5' / Color

1

Përshkrimi

In this documentary we experience a childish spirit of a boy named Ergys, who is a beggar from Albania but he has been in Prizren for a while. His elder brother, new companion, friends who not always are good with him, and that little hope which keeps him alive are everything he has. His days are almost always the same. But what he misses, are his parents. Regardless everything else he has the spirit of a child like all his peers have, and tries to find the joy in everything and in every instant.

Biografia e Regjisorëve

Rina Celina, 18 vjecare, jetoj në Prizren. Sivjet kam diplomuar në gjimnazin gjerman ,,Loyola Gymnasium’‘. Si hobi gjithmonë e kam pasur vizatimin. Kam vendosur që edhe të studioj në fushën e arteve, dizajn grafik.

Është ndoshta hera e parë që po merrem kaq intenzivisht me filma dhe kjo më pëlqen shumë. Shpresoj dhe besoj që ky film nuk do të jetë i fundit për të cilin kam punuar.

Regjisorë

Rina Celina

Producent

DokuFest

Kinematografia

Rina Celina

Editorë

Blerta Zeqiri

Gazmend Bajri

Guillermo Carreras-Candi

Rina Celina

Zërimi

Rina Celina

Kontakti

DokuFest
Marin Barleti n.n.
+381 29 233718
[email protected]