Balkan Dox

I See Red

Vedo Rosso

Italy
2020 — 11 min / Colour

1

Përshkrimi

Një grua tregon historinë e marrëdhënies së saj paraprake abuzive dhe të dhunshme. Zëri i saj ndërthuret me një imazh abstrakt dhe të bllokuar, i cili luan rolin e një rënie dhe përmban të gjithë pa-mundësinë e përfaqësimit të gjendjes së dhimbjes dhe izolimit që i përkthen shpjegimi i saj. Vedo Rosso është një ese poetike dhe politike, një reflektim filmik radikal për një çështje më urgjente se kurrë.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorëve

Adrian Paci (born in 1969 in Shkoder, Albania) studied painting at the Academy of Art of Tirana. In 1997 he moved to Milan where he lives and works. Throughout his career he held numerous solo shows in various international institutions.

Buy Tickets (Cinema)

Regjia

Adrian Paci

Producent

Alessandro Rabottini

Kinematografia

Adrian Paci

Editimi

Adrian Paci

Zëri

Adrian Paci

Shfaqjet dhe Çmimet

Visions du Réel , Switzerland, 2021