Genius Loci

France
2019 — 16 min / Colour

1

Përshkrimi

Kaos gjithandej: në kokën e saj dhe jashtë saj, në qytetin e madh. Gjërat po bëhen të vështira për tu kontrolluar. Reina e re është në kërkim, por ajo nuk e di se çka po kërkon. Në vizatime delikate dhe animacione të lëngshme, ne shohim botën përmes syve të saj dhe perceptimi i saj bëhet i prekshëm.

Trailer Zyrtar

Biografia e Regjisorit

Adrien Mérigeau after studying at the French animation school EMCA, the filmmaker went to work for the Irish animation studio Cartoon Saloon on the Oscar-nominated feature films The Secret of Kells (2009) and Song of the Sea (2014), both directed by Tomm Moore. He made his debut film as a director in 2010 with the short Old Fangs. In 2015, he returned to France and began work on his second short film, Genius Loci.

Shiko Filmin Online

Regjisor

Adrien Mérigeau

Producent

Amaury Ovise

Animacionet

Céline Devaux

Camille Chao

Lisa Matuszak

Camille Monnier

Hefang Wei

Chenghua Yang

Hippolyte Cupillard

Vaïana Gauthier

Rui Chang

Alan Holly

Zërimi

Lê Quan Ninh

Shfaqjet dhe Çmimet

Berlinale, Germany, 2020
Audi Short Film Award

Clermont Ferrand, IShFF, France, 2020
Special Jury Award

Premiers Plans d'Angers FF, France, 2020

Champs-Élysées FF, France, 2020

Webfaqja Zyrtare e Filmit

https://adrienmerigeau.com/genius-loci/

Kontakti

Kazak Productions
Paris, France
+33 148243057